Onze resultaten spreken voor zich

Sinds 2001 werkt DQ&A met een breed scala aan tevreden klanten. We werken graag met korte lijnen zodat we snel succes kunnen boeken. Wij vinden echte klantfeedback enorm waardevol, dit creëert betrouwbaarheid en transparantie. We durven te garanderen dat je na de afname van een van onze trainingen je tevreden bent!

Uitgelichte reviews

Mee-Ling Man
Sales Care

Een intensieve maar erg leerzame training waarin ik alle ins en outs van DS en DCM heb geleerd. Tijdens de uitleg, heb ik de gelegenheid gehad om mijn vragen direct te stellen. Ook was het fijn dat de tempo van de training werd aangepast aan de kennis van de deelnemers.

Gerard Wolsink
Vakmedianet

De DoubleClick Bid Manager training van DQ&A heb ik als plezierig en zeer relevant ervaren. Erik Bouman, Trainer - heeft mij kennis doen laten maken met de mogelijkheden binnen DBM. Daarnaast hebben we de theorie in de praktijk toegepast gebracht met enkele online test cases. Ik kijk al met al positief terug op de training.

Arnoul de Wit
Hide & Seek

Afgelopen week hebben wij een uitgebreide en duidelijke training gekregen over alle onderdelen van DoubleClick. De trainer van DQ&A wist erg veel over alle technische aspecten van DoubleClick. Door de praktijkgerichte training hebben we een goede basis opgebouwd om te starten met DoubleClick.

Paulien Gotlieb
ANWB

De training heb ik als zeer nuttig ervaren. Tijdens de training was er ruimte om in te gaan op onderwerpen die voor de ANWB als publisher van belang zijn. Mede daardoor kon ik geleerde zaken direct gaan toepassen. Ook was er tijdens de training nog ruimte om te brainstormen over het verder optimaliseren van de inkomsten. Ik ben zeer tevreden met DQ&A, omdat deze partij meedenkt met haar klanten!

Tevreden Klanten

Officiële Erkenningen

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten