DoubleClick for Publishers Medium level

Praktisch

Gebruik één intuïtieve interface om advertenties op internet, op mobiele apparaten, in apps en in video’s te managen, serveren en optimaliseren. Momenteel werkt u met DoubleClick maar wilt het nog beter begrijpen om zodoende meer eruit te halen voor uw business. Als gecertificeerde DoubleClick partner is onze DoubleClick for Publishers (DFP) training ontwikkeld om gebruikers het platform leren te gebruiken met alle bijbehorende functionaliteiten.

Doubleclick for Publishers (DFP) is een advertentie software dat wordt gebruikt als service applicatie. Het kan gebruikt worden als een ad server, maar het biedt ook diverse mogelijkheden voor het managen van het sales proces voor online advertentieverkoop. Kortom de hele inventory kan beschikbaar gesteld worden en direct gemanaged in hetzelfde systeem. Het platform is volledig geïntegreerd met Ad Exchange.

Uiteindelijk komt alles samen, advertenties worden geserveerd op mobiele webpagina’s, mobiele apps, games waarbij budgetten real-time worden geoptimaliseerd. Onze training stelt u in staat in het vinden, beheren en maximaliseren van uw opbrengt over meerdere kanalen heen.

Leerdoelen

Ons doel is om deelnemers zijn na afloop van de training in staat om zelfstandig campagnes op te zetten, beheren en te rapporteren. Daarnaast wordt er een duidelijk inzicht gegeven in het programmatic medialandschap en hoe uitgevers in dit ecosysteem gebruiken om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Wat kunt u verwachten?

Onze trainers zijn echte DoubleClick experts met een breed kennisniveau op het gebied van digital marketing, met brede ervaring op zowel praktisch als strategisch gebied.

Het is van belang dat de deelnemer het maximale uit de training haalt. We werken met een aantal praktische cases die door de deelnemers zelf dienen te worden opgezet.

Inhoud

 • Over DoubleClick for Publishers
  • Programmatic medialandschap
 • Core-Level DFP
  • Setup
  • Targeting mogelijkheden
  • Rapotages
  • Integratie Ad-Exchange
 • Praktisch
  • Cases
  • Tips & tricks

Overige informatie

De training wordt maandelijks klassikaal gefaciliteerd op ons kantoor in Voorburg of via een live hangout. De hoeveelheid deelnemers fluctueert, we hanteren een maximum van 8-10 deelnemers per training. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, bel ons gerust op +31 70 300 1950 of email clientservices@dqna.com.

Westeinde 3A, Voorburg, Netherlands
Wilt u meer weten over de training? Bekijk onze brochure voor meer informatie

Schrijf je hier in

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten