Over ons

DQ&A is een digital marketing-specialist. Opgericht in 2001 hebben we inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het wereldwijd helpen van adverteerders, agencies en publishers. We werken op zowel strategisch, technisch als operationeel vlak voor onze klanten, met de doelstelling een extensie van het marketing-team van onze klant te vormen. DQ&A is sinds 2003 officieel partner van DoubleClick en kan al meer dan 10 jaar bouwen op volledige buy & sell-side certificeringen voor DoubleClick, en volledige service & sales-status voor de Google 360 suite.

DQ&A is wereldwijd actief in 14 landen, waardoor we in staat zijn internationale klanten optimaal te bedienen. We zijn door onze wereldwijde positie in staat trends te spotten en hier lokaal op te anticiperen en in te spelen, en te zorgen dat we de beste learnings uit iedere markt combineren tot optimale oplossingen voor onze klanten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten